Isten hozott, Olvasó!

Én sosem tudok tiszta lappal kezdeni. Amikor előveszem, kinyitom és magam elé teszem, mindig rájövök, hogy félig már tele van. Valaki, valami, én vagy a történelem már megkezdte, már kanyarított rá pár sort, már nem a semmibe kell beszélni.

Ilyen az, amikor rendszeresen újra- meg újra- meg újra megcsinálom az oldalam, ahova az írásaimat pakolom fel. Nincs nulláról indulás. Ha nyomok is egy resetet, ha törlök is mindent, ha teljesen elölről akarom kezdeni: én attól még ugyanaz vagyok. Nemrég hallottam egy sorozatban az egyik szereplőtől, hogy azért hülyeség az utazás illúziója, mert akárhova mész, attól még TE leszel ott, nem más.

Nohátja.

Így vagyok most ezzel is: kicsit szabtam ugyan rajta, de én én maradtam.

Ami viszont változott: mostantól ide kerül fel az a tartalom is, ami a Patreon-támogatóknak elérhető. Nem garasoskodás, nem filléreskedés, nem aprópénzre váltás – szeretek írni és szeretem értékként kezelni, ha gondolkodom és alkotok. Sőt, szeretném megmutatni, hogy ez a támogatás milyen nagy hatással tud lenni a munkámra, és milyen sok mindent lehet belőle létrehozni.

Olvass engem, kérlek, örömmel, élvezd és szórakoztasson, vagy múljon el nyom nélkül – így vagy úgy, de meg kell köszönnöm, hogy itt voltál.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük